Over ons

Story
De directie van Comfort Parking BV (2011) zag een decennia geleden al dat de wereld steeds kleiner wordt en de mens steeds mobieler. Door de persoonlijk benadering, door afspraken na te komen en iedere euro weer terug te investeren beheert Comfort Parking BV nu drie eigen zichtlocaties binnen een actieradius van 10 minuten rijtijd van de terminal op Schiphol. Mainport Schiphol is goed gefaciliteerd, wij vullen echter de behoeften in om snel, vertrouwd, persoonlijk en relatief goedkoop parkeerdiensten te faciliteren om ontspannen het vliegtuig in te stappen. Inmiddels zijn we doorgegroeid naar een werkgever waar mensen graag werken en waar de reiziger graag terugkomt.
Missie
Comfort Parking BV werkt vanuit de overtuiging dat al onze collegae zich maximaal moeten inzetten om als onderdeel bij te dragen aan de totale reisbeleving en ontzorging van uw vakantie, zakenreis of incentive. Wij staan voor een vlotte afhandeling van de aanname, transport en aflevering van uw voertuig. Uw heilige koe is niet ons eigendom, wij dienen hier als goed huisvader mee om te gaan.
Visie
Na bijna 10 jaar facilitaire parkeerervaring binnen contreien Schiphol streven wij continue om de hoogste kwaliteit te waarborgen en te behouden. Wij streven ernaar uw verwachtingspatroon te overtreffen om u ten meerdere malen te mogen ontvangen als gewaardeerde relatie. Comfort Parking BV ziet de klantrelatie op lange termijn en dus niet op korte termijn van de toevallige (digitale) passant. Een 15-jaar oude japanner of een premium limousine, het mag qua dienstverlening niets uitmaken!
Strategie
Wij werken binnen korte lijnen, met een duidelijk service en schadeprotocol, wij zijn herkenbaar, dienstbaar en kortdaad. Wij staan altijd open voor bijzondere wensen. Wij bieden in eigen beheer extra services om uw voertuig te reinigen en te stallen conform uw wensen. Als het binnen niet goed zit, dan voelt buiten dat. Wij besteden veel aandacht om ons personeel alert, gemotiveerd en betrokken te houden voor een wederzijdse glimlach.